Welkom by ons nuusfees!

Hier vind u die nuutste nuus oor Popular Jewelry. Kom kyk gerus gereeld om te hoor van opwindende nuwe produklanserings of spesiale geleenthede wat ons in ons winkel kan aanbied.

9 kommentaar

Skryf 'n opmerking
FRANCISCO R COLLAZO

FRANCISCO R COLLAZO

Ontsagwekkende!!!!!

Brooklyn

Brooklyn

Ek was die naweek terug in my huis, BROOKLYN. 10-28-18 Ek stop toe by die beste juwelierswinkel tot dusver. Ek het uiteindelik my skoenlapperhanger gekry wat ek al jare lank wil hê. Dit is perfek. Die meisie wat ons gehelp het, was vrolik, ek glo haar naam, sy was baie behulpsaam en het gehelp om my hangertjie moontlik te maak. Weereens dankie. Wie ook al nooit was nie, jy moet kom inloer. U sal nie spyt wees nie. Wel, tensy jy bokwild gaan en al jou $ spandeer en alles koop! Haha! My nuwe go to jewelry spot !!!!!

Virginia

Virginia

Het jy 14kt. Wes-Indiese armbande, wat is die prysklas?

Miguel Cervantes

Miguel Cervantes

Goeie kliëntediens wat met u begroting sal werk! 'N Fantastiese Jesus-stuk van hulle gekoop danksy gewilde juweliersware! :)

Heriberto Tull

Heriberto Tull

Die een plek om te koop Ek is 100% tevrede gelukkig. Ek is binnekort terug

Angie W.

Angie W.

Ek het die afgelope naweek van buite die stad gekuier. Het 'n pragtige smaragd- en diamantring gesien wat ek net moes gehad het. U het dit laat gebeur. Ek is mal oor my ring. Dit is so dwaas! Dankie Popular Jewelry.

Silas Fleissig

Silas Fleissig

Kan ek 'n wat wat kry? Wees op die uitkyk vir my, ek is binnekort op pad.

-Flei Boy spring uit

nikhaella

nikhaella

Moet u 'n afspraak maak, of kan ek net winkel toe gaan?

Jamar skree

Jamar skree

Wees op my uitkyk .... groot dankie

Skryf 'n opmerking

Opmerkings word gemodereer